Vivez La Gagere
Nevers
Hopital de Dieu Beaune
Paldenshangpa La Boulaye
Beaune

Omgeving

Naturistencamping Domaine de La Gagère ligt in het hart van Frankrijk, in Bourgondië, tussen Autun en Luzy: verscholen in de heuvels van de zuidelijke Morvan, het prachtige granietgebergte met zijn uitgestrekte bossen en velden, vol bronnen en meren. Vanaf de camping heb je een schitterend uitzicht op de Morvan.

Het natuurpark is befaamd om zijn avontuurlijke wandelpaden, riviertjes en haar coulissen-landschap. Je kan er prachtige wandelingen maken, er zijn diverse bergmeertjes en watervallen te bezoeken, maar ook een dagtocht door de Morvan zal je versteld doen staan van de schoonheid en de natuur. Op de receptie zijn er een 6-tal korte en langere wandelroutes beschikbaar die vanaf de camping zijn te volgen. Let wel: geen naturistisch wandelen...

Je kunt de rijke cultuurgeschiedenis van Bourgondië proeven in de Romeinse stad Autun, het prachtige Beaune, het schilderachtige dorp Vézelay, met zijn basilique Ste. Madelaine, de abdij van Cluny, de hoofdstad van Bourgondië Dijon en niet zo ver van La Gagère de opgravingen van de Mont Beuvray, ook wel Bibracte geheten.

In dit land worden de oude tradities in ere gehouden: een goede (Bourgondische) keuken en een hartelijk onthaal.

Ook zijn er in de omgeving van La Gagère verschillende mooie golfbanen, waar u voor een redelijk tarief fantastisch kan golfen.

 

De Morvan is een bevoorrechte streek: 

wie hem eenmaal ontdekt heeft, komt er terug!


Nevers
Luzy

De Morvan is een bevoorrechte streek:
wie hem eenmaal ontdekt heeft, komt er terug!

©2017

Domaine de la Gagère

Centre vacances naturiste

58170 LUZY - France

Route

tel.fr. 0(033) 38 63 04 811 (saison)
tel.nl. 0(031) 65 36 69 993 (hors saison)
site: www.la-gagere.com
mail: info@la-gagere.com