Vivez La Gagere
 

LA GAGÈRE TE KOOP

LA GAGÈRE KIJKT NAAR DE TOEKOMST... 

 

Bienvenue à La Gagère!

Het is inmiddels alweer mei 2017. Alle bloemen beginnen weer te bloeien, het gras wordt weer gemaaid.. en we hebben alweer heel wat gasten mogen begroeten op Domaine de La Gagère! Het nieuwe seizoen is al weer vroeg begonnen  ….!! Wij zijn zelf nog steeds super gemotiveerd en enthousiast om van onze camping een klein paradijsje te maken, zodat onze gasten heerlijk kunnen genieten van deze mooi plek... Hopelijk tot snel op La Gagère.

 

Een nieuwe fase

Omdat wij beiden dit jaar 66 worden. wordt het zachtjes aan tijd voor een nieuwe levensfase waarin we samen kunnen genieten van ons welverdiende pensioen. Dat betekent dat het zoeken naar opvolgers nu toch echt in gang is gezet. Echter onze motivatie om de komende jaren door te gaan is nog steeds onverminderd hoog.

Meer weten? Voor belangstellenden

La Gagère is een zeer gewaardeerde en goedlopende onderneming in een prachtige omgeving, met een groot vast klantenbestand. Serieuze belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met één van de twee Franse makelaarskantoren die bemiddelen bij de verkoop van La Gagère: Hervé Bosson van Concerto of Pascal Gouvernayre van Cantais. Daarnaast hebben we ook een Nederlandse makelaar: Juliette van Sint Maartensdijk van Inter-France (een link van La Gagère op de site van Inter-France). Als je interesse hebt kan je je het beste rechtstreeks tot haar wenden. Hun contactgegevens zijn:

herve.bosson@vente-de-camping

pascal.gouvernayre@cabinetcantais.com 

juliette@sympa-immobilier.com 


In 2014 heeft RTV-Oost hele mooie filmopnames gemaakt van La Gagère, deze zijn hier te bekijken:

Uitzending eerste deel   en   Uitzending tweede deel  

 

Blijf op de hoogte van de laatste up-dates via onze Facebookpagina: 

https://www.facebook.com/lagagere

 

 

Alweer 24 jaar genieten op La Gagère!

De ontwikkeling van La Gagère is begonnen in 1993. Thom en Betty Weterings hadden toen al een andere onderneming, Naturocamp. Hiermee richtten ze zich destijds op de verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten op naturistencampings in Zuid-Frankrijk, met als motto: “Aangekleed kamperen in je blootje”. Begin jaren ‘90 ontstond er binnen de doelgroep echter een toenemende vraag naar bestemmingen die dichter bij Nederland lagen. Die waren er op dat moment nog niet en dus trokken Thom en Betty de stoute schoenen aan en besloten zelf een camping te starten, op een paradijselijke plek midden in het groen van het natuurgebied de Morvan en op slechts 8 uur rijden vanaf Utrecht.

Het bleek een schot in de roos en elk jaar na de start is er uitgebreid. Waar Domaine de la Gagère eerst nog een eenvoudige, kleinschalige camping was met 12 staanplaatsen op 2 hectare grond, is het terrein inmiddels uitgebreid tot 5 hectare met 120 emplacementen en verhuureenheden zoals bungalows, mobilhomes en ingerichte tenten. Het voorzieningenniveau is eveneens uitgebreid. De gasten van La Gagère kunnen er genieten van een sauna, twee verwarmde zwembaden, een winkel en een volwaardig uitgerust restaurant met bar en zonneterras. Ook aan de minder valide kampeerders is gedacht.

Hoewel La Gagère zich kenmerkt door een heerlijk rustige en gemoedelijke sfeer, worden er voor de liefhebber uiteenlopende activiteiten aangeboden, variërend van massage, animatie voor de kinderen, klassieke koffieconcerten op de zondagochtend tot de wekelijkse wandeling naar het Keltische Oppidum op de top van nabijgelegen Mont Dône, onder de enthousiaste begeleiding van Thom. De directe omgeving van de camping leent zich uitstekend voor avontuurlijke wandel- en mountainbiketochten door de Bourgondische bossen en heuvels. Ook is de beroemde wijnstreek van de Côte d’Or vlakbij, en kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen in historische trekpleisters als Autun, Dijon, Beaune en Cluny.

 

De samenwerking met de gemeente Luzy is heel bijzonder. De gemeente is buitengewoon tevreden met de camping binnen haar terroir en doet veel om de camping te promoten en waar mogelijk te faciliteren.

Een zeer gewaardeerde camping

De lovende beoordelingen van de gasten op Zoover en de grote groep jaarlijks terugkerende kampeerders laten zien hoezeer de vakantiegangers genieten van een verblijf op La Gagère. Dat Thom en Betty en het team waarmee zij werken altijd zoveel aandacht hebben besteed aan de omgang met de gasten en het voortdurend verbeteren van de voorzieningen, is ook door de Nederlandse en Franse toeristische instanties niet onopgemerkt gebleven. La Gagère heeft in de afgelopen jaren vele prijzen, certificaten en zeer positieve auditresultaten mogen ontvangen. De camping is al twaalf jaar met 4 sterren geclassificeerd en mag zichzelf Camping de Qualité noemen. De camping heeft regionaal al diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Trophée de l’entreprise Nièvre en de Trophée de Tourisme. Bij de laatste audit voor Qualité Tourisme, werd zelfs de hoogste regionale puntenscore bereikt.

 

 

 

 

 

 

Gratis WiFi!

U kunt bij ons gratis gebruik maken van het WIFi en wel op één apparaat, hetzij een laptop, tablet of smartphone.

Dat heeft meerdere redenen. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen zich bij de keuze voor hun vakantiebestemming onder meer laten leiden door de beschikbaarheid van WiFi.

Op La Gagère is er al sinds 2008 de mogelijkheid om gebruik te maken van internet. Alleen het probleem is wel dat wij in De Morvan geen Internet via de kabel kunnen krijgen. De enige mogelijkheid is via de satelliet. Het nadeel daarvan is wel dat die langzamer werkt (op vakantiesnelheid” zeggen we wel eens gekscherend…) en niet geschikt is voor verzenden van grote bestanden… Ook om te voorkomen dat de toegang tot het internet dichtslibt door te veel vraag, vinden wij dat we het gebruik van het internet, voortaan gratis aan te bieden voor één apparaat. 

 

 


Eerdere Nieuwsbrieven

©2017

Domaine de la Gagère

Centre vacances naturiste

58170 LUZY - France

Route

tel.fr. 0(033) 38 63 04 811 (saison)
tel.nl. 0(031) 65 36 69 993 (hors saison)
site: www.la-gagere.com
mail: info@la-gagere.com