Vivez La Gagere
Omgeving
Zwembad
Animatie
Ervaringen
ANWB ACSII Leden korting
Campingadresjes in Frankrijk

Welkom op Domaine de la Gagère

LA GAGÈRE STAAT TE KOOP  !! (Zie voor info op onze nieuwspagina)

Wij zijn zelf nog steeds super gemotiveerd en enthousiast om onze camping tot een klein paradijsje te maken, zodat onze gasten heerlijk kunnen genieten van deze mooi plek... Hopelijk tot snel op La Gagère.

Naturisme beleven op naturistencamping 'Domaine de la Gagère' , midden, in het hart van Frankrijk, in het prachtige Nationaal park de MORVAN, dat weer in de Bourgogne ligt. Dit is één van de mooiste regio's van Midden-Frankrijk, rijk aan cultuur, maar bovenal aan natuurschoon en rust.

Onze naturistische camping (5 ha) is in één dag goed bereikbaar. Een heerlijke plek om prettig bloot te recreëren en in je blootje te kunnen genieten van onze naturistische activiteiten voor jong en oud. 

Van kleine 'aire naturelle naturiste' in 1993, met toen nog maar 12 plaatsen en nu uitgegroeid tot een volwaardige 4 sterren naturistencamping met 120 emplacementen van minimaal 100 m², vrijwel allemaal voorzien van elektra en diverse luxe verhuurmogelijkheden, een heerlijke plek voor naakt vakantievieren. Bloot lopen met een plus!

In het seizoen van 2017 bieden wij u het volgende:

 • gratis wijnproeverijen
 • gastronomische menu
 • culinaire thema-avonden
 • klassieke koffieconcerten
 • barbecue met levende muziek
 • animatie voor jong en oud
 • happy hour met live-muziek
 • pub-quiz
 • wandeling naar de Mont Dône
 • massages
 • voetzoolreflex massages
 • WiFi is aanwezig (gratis een code per emplacement) 

Extra aantrekkelijk is de luxe sauna voor een heerlijke avond met andere naturisten. U kunt ook heerlijk genieten van verschillende naturistische massages. Er zijn nog meer voorzieningen: een bar, restaurant, winkel, twee verwarmde zwembaden, een klein kinderbad, een volleybalveld, jeu de boules, darts, tafeltennis, speelvoorzieningen voor de kleintjes en bovenal prachtig sanitair, geheel ingericht op de blote vakantieganger.

In de omgeving van La Gagère zijn er verschillende mooie golfbanen, waar u voor een redelijk tarief, maar helaas niet in je blootje, fantastisch kan golfen.

Voor wie liever niet met eigen tent of caravan komt, zijn er compleet ingerichte bungalowtenten, caravans, stacaravans of chalets te huur onder het motto “Aangekleed kamperen in je blootje….”  Naturisme met een stuk extra comfort. Op onze site kunt u alles al ontdekken, maar........

wanneer mogen wij u verwelkomen op  naturistencamping Domaine de la Gagère?

Bekijk ook onze uitzending bij RTV Oost, in het programma Grenzeloos Genoegen.

RECEPTIE

De camping is geopend vanaf 1 april 2017 tot 30 september 2017

Voor nieuwe gasten zijn we altijd aanwezig. Verblijft u reeds op de camping en wilt u wat uitgebreidere informatie dan hanteren wij de openingstijden: tussen 9.00 u en 13.00 en tussen 14.00 u en 19.00 u. (in het voor- en na-seizoen passen we de openingstijden aan..)

 

 

©2017

Domaine de la Gagère

Centre vacances naturiste

58170 LUZY - France

Route

tel.fr. 0(033) 38 63 04 811 (saison)
tel.nl. 0(031) 65 36 69 993 (hors saison)
site: www.la-gagere.com
mail: info@la-gagere.com