Vivez La Gagere

Animatie

Domaine de La Gagère is naast een naturistencamping ook zeer zeker een echte familiecamping. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma met name voor de kinderen tot twaalf jaar, zoals het voorlezen voor het slapen gaan onder de perenboom voor onze allerkleinste gasten. Hart van alle activiteiten vormt de animatieblokhut op het terrein, van waaruit o.a. knutselmiddagen, spooktochten en speurtochten worden georganiseerd.

Onder het motto 'niets moet, alles mag'is er voor de volwassenen voldoende animatie

Voor de meest recente activiteiten in de omgeving kunt u op deze link klikken 

 

Voor kinderen en volwassenen kan er dit seizoen wederom mandela tekenen worden beoefend...!

Tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. 

In de rustruimte van de sauna worden er vrijwel het hele seizoen door naturistische massages aangeboden door erkende en professionele masseurs.

Tijdens het hoogseizoen is er éénmaal per week (als het weer het toelaat) 's avonds een uurtje discozwemmen voor de jongste gasten in het dan verlichte zwembad.

Onder het motto 'niets moet, alles mag' is er voor de volwassenen ook voldoende animatie. Elke 2 weken in het hoogseizoen is er bijvoorbeeld op zondagmorgen een klassiek koffieconcert (met patisserie van het huis). Ook worden er elke twee weken gratis wijnproeverijen georganiseerd.

Barbecueavonden en thematische culinaire avonden worden opgeluisterd met passende muziek en er zal ook regelmatig een Happy Hour, meestal gevolgd door een Pub-quiz, zijn. Dit wordt tijdens het hoogseizoen opgeluisterd met heerlijke live muziek.

Bijzonder zijn de vollemaansnachtwandelingen waar iedereen aan deel kan nemen en natuurlijk de 'spirituele' wandeling, op maandagmorgen, naar de Mont Dône (volwassenen), onder begeleiding van een gids die uitgebreid zal vertellen over het gebied rondom camping naturiste La Gagère.

Voor jong en oud worden jeu de boules-toernooien en volleybaltoernooien georganiseerd. Als er voldoende animo is organiseren wij ook een open podium. Iedereen die op welke wijze dan ook enig talent heeft voor iets gezelligs, mag er aan meedoen. Heeft u nog leuke 'verkleedkleren, schoenen of hoedjes', of bespeelt u een instrument, neem ze mee...

Kortom: ook bij langdurig verblijf op naturistencamping La Gagère kunt u zich ten allen tijde uitstekend amuseren!

©2017

Domaine de la Gagère

Centre vacances naturiste

58170 LUZY - France

Route

tel.fr. 0(033) 38 63 04 811 (saison)
tel.nl. 0(031) 65 36 69 993 (hors saison)
site: www.la-gagere.com
mail: info@la-gagere.com