Vivez La Gagere

Algemene Voorwaarden 2017

Wij verwachten als u op onze camping komt, u van deze voorwaarden op de hoogte bent. 

 

Kampeerplaatsen: 

Nadat u gereserveerd heeft, sturen wij u per email of per post een reserveringsbevestiging. Per boeking wordt € 10,- in rekening gebracht als reserveringskosten. Zodra de aanbetaling (40% en de reserveringskosten) binnen 14 dagen op onze bankrekening is bijgeschreven is uw boeking pas definitief. Het restant van het bedrag kan worden overgemaakt uiterlijk 4 weken voor de dag van aankomst, of kan ter plaatse betaald worden indien u last-minute boekt. Wij sturen u per email of per post een betalingsbevestiging, voucher en routebeschrijving zodra het totaalbedrag is bijgeschreven op onze bankrekening. Deze voucher dient u bij de receptie te tonen. Indien u op de afgesproken datum niet kunt arriveren, houden wij uw emplacement nog één dag beschikbaar. Indien wij geen bericht van u ontvangen hebben, behouden wij het recht om over de desbetreffende plaats te beschikken, zonder restitutie van de aanbetaling. Bij een annulering tot 21 dagen voor de aankomstdatum, met een geldige reden, wordt alleen de aanbetaling terugbetaald, na 21 dagen geldt dit niet meer. Indien u, door wat voor omstandigheden dan ook, eerder moet vertrekken, vindt er geen restitutie plaats. Als er een geldige reden is, zal, indien u deze heeft afgesloten, de annuleringsverzekering deze restitutie wel uitkeren. Daarom raden wij u aan om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten.

Verzoeken om voorkeursplaatsen bij verblijf van minder dan een week kunnen niet gehonoreerd worden.

 

Verhuureenheden:

Nadat u gereserveerd heeft, sturen wij u per email of per post een reserveringsbevestiging. Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient binnen 10 dagen een aanbetaling te worden voldaan ter grootte van 30% van de huursom. Per boeking wordt € 20,- in rekening gebracht als reserveringskosten. Het restant van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor aankomst aan ons te worden voldaan. Bij reservering binnen 8 weken voor de dag van aankomst dient de totale huursom in één keer te worden voldaan. Zodra het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, sturen wij u per email of per post een betalingsbevestiging, voucher en routebeschrijving. Deze voucher dient u bij aankomst bij de receptie te tonen.

Bij aankomst wordt een waarborgsom van € 100,- gevraagd. Tevens dient u de schoonmaakkosten ad € 35,- ter plekke te voldoen

Bij annulering bent u de volgende bedragen verschuldigd:

  • 30% van de huursom bij annulering tot 56 dagen voor aankomstdatum
  • 50% van de huursom bij annulering tussen 55 en 29 dagen voor aankomstdatum
  • 100% van de huursom bij annulering tussen 28 dagen en aankomstdatum.

U kunt via ons een annuleringsverzekering afsluiten. Neem contact met ons op voor informatie.

Verzoeken om voorkeursplaatsen bij verblijf van minder dan een week kunnen niet gehonoreerd worden.

 

 

 

 

©2017

Domaine de la Gagère

Centre vacances naturiste

58170 LUZY - France

Route

tel.fr. 0(033) 38 63 04 811 (saison)
tel.nl. 0(031) 65 36 69 993 (hors saison)
site: www.la-gagere.com
mail: info@la-gagere.com